Uygulamalar

Serkan Baturgan [ADMİN]
Google Plus ile Takip Edin
İstek Bölümü
Hangi Oyunun Hilesini İstersiniz?
Oyun Kurulumu
OBB RAR'DAN Çıkarma Nasıl Yapılır?

6/07/2018

FİFA 18 Full Torrent Tek Link İndir

FİFA 18 Full Torrent Tek Link indir indirmesini www.indirmini.club sitemizden yapmak için "FİFA 18 indir" konusunu yayınlıyoruz. FİFA 18 Tek Link indir indirmesini altta yer alan linklerden veya "FİFA 18 Torrent indir indir" alt başlığındaki linkten indirebilirsiniz.
fifa 18 indir

BİLGİ

Merhaba oyunseverler. FİFA serisi kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 18.oyunu yine harika grafiklerle tamamlanmış durumda. Bugün sizlere fifa 18 torrent indir ve fifa 18 tek link indir işlemlerini anlatacağım. Oyun piyasasına bu senenin sonunda sürülmesi beklenen FİFA 18 torrent indirme, full indirme, türkçe indirme ve yama indirme seçeneklerini sizlere sunacağım. Hepimizin belası fazla GB'lı oyunlar olmuştur. Bu oyununda fazlaca yer kaplayacağı açıkca belli. Normal upload sitelerinden indirmeye çalışırsanız ve vip üyeliğiniz yoksa 1-2 güne ancak indirebilirsiniz. Bu yüzden Fifa 18 torrent indir seçeneklerini yazımızın alt kısmında paylaşacağız.

PEKİ FİFA 18 CRACK NASIL YAPILIR?

Bilgisayar oyunlarının crack yapma işlemlerini öğrenmek için üst menüden "crack nasıl yapılır" linkine tıklayabilirsiniz. Fifa 18 crack yapma işlemini buradan sizlere anlatmaya çalışacağım. Oyun kurulumu tamamlandıktan sonra crack dosyası içerisindeki tüm dosyaları kopyalıyoruz ve masaüstündeki FIFA 2018 logosuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklıyoruz. daha sonra dosya konumunu aç diyerek crack dosyası içerisinden kopyaladğımız dosyaları oraya yapıştır diyoruz. Sonra oyunu oynamaya hazırız.

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER

fifa 18 tek link indir

fifa 18 tek link indir

fifa 18 tek link indir

İNDİRME LİNKLERİ


------------------------------------------
FİFA 18 Torrent ve Tek Link İndir
DOSYA BOYUTU: 900 MB
TARAMA: Webroot Durum Temiz
GÜNCELLENME TARİHİ: 07.06.2018
------------------------------------------
indir
(((Önerilen Link - Tıkla indir)))

(((Alternatif Link - Tıkla indir)))

0 Comments:

YORUM KURALLARI

Uygunsuz yorumlar herhangi bir bildirimde bulunulmadan silinir.

Yönetici cevapları alındığında bir bildirim almak için yorum kutusunun altında Bana bildir 'i tıklayın

Link, reklam ve küfürlü yorum yapmak yasak